fbpx

HOGYAN LESZ PRÉMIUM HONLAPJA AKÁR 2 HÉT ALATT?

Tájékozódjon kötelezettségektől mentesen, hogy a

legjobb megoldást tudja kiválasztani.

Szemkápráztató weboldal

• Mobil eszköz optimalizált

• Vevőcsalogató funkciók

• Stílusosabb megjelenés 

• Professzionális kidolgozás

• Garantáltan gyors kivitelezés

+Extra Online marketing adalékkal ( SEM, SEO, CRO)

 

REFERENCIÁK

-legfrissebb munkáinkból-

Honlap szoftvercégnek

Nemzetközi piacra lépés újra-márkázott termékkel

Nagyvállalatok számára digitális megoldásokat forgalmazó cég, nemzetközi piacra lépése kapcsán készült honlap. A cél minél több menedzsmentben dolgozó érdeklődő gyűjtése. Ehhez keresőbarát megoldások és konverzió optimalizált megoldásokat használtunk.

Weboldal fejlesztés

Toborzóknak és álláskeresőknek, pezsgő honlap

Az új munkatársakat megtalálni nem könnyű. Ezen a weboldalon olyan innovatív UX megoldásokat alkalmazunk, amellyel garantáltan vonzó lesz a jelentkező számára a pozíció és a cég ezáltal csökkentve a toborzásra fordított időt és pénzt. A jelentkezők számára pedig könnyen feldolgozható releváns információkat kapnak a jelentkezéshez.

Weboldal fejlesztés

Gazdit kereső kutyák és örökbefogadók számára

Állatvédő egyesület számára készített honlap, amely tartalmazza az örökbefogadással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, illetve segít a leendő gazdáknak kiválasztani az adoptálható kutyusokat. Az egyesület főbb híreit és élményeit blog oldalon lehet megosztani.

További munkáink

Miért érdemel meg az Ön vállalkozása is egy jó honlapot?

Egy innovatív és ízléses honlap segít, hogy a lehetséges vásárlói / ügyfelei Önt válasszák. Egy jól kialakított weboldal a meglévő ügyfeleinek is hatalmas élmény hiszen könnyebben megtalálják a fontosabb információkat ezáltal nagyobb elköteleződést alakíthat ki velük . A weboldalára fordított összeg megtérülő befektetés lehet. 

 

Végső visszaszámlás az öreg weboldalaknak

2021 májusától a Google keresője hátrébb sorolhatja a találatoknál azon elavult honlapokat, amelyek mobil eszközön nehezen jelennek meg. (alacsony mobile-first indexing értéket kapnak) Tudjon meg többet és váltson most:

RÉSZLETEK A MOBIL-BARÁT WEBOLDAL ÁTÁLLÁSRÓL

A felhasználók java már mobil eszközről (okostelefon, táblagéb stb.) keresi fel a honlapját. A Google keresőjének algoritmusa pedig 2016 óta elsősorban a mobil eszközön nyújtott élményt vizsgálja. (mobile-first indexing). 2021. májusában pedig drasztikusan hátrébb sorolják azon weboldalakat amelyek mobil eszközön alacsony minőségben jelennek meg.

Mit jelent ez Önnek? Ha régebbi, elavult weboldallal rendelkezik akkor alacsonyabb helyre kerül a keresési találatokban ezáltal kevesebb látogató forgalomra számíthat míg a modern honlappal rendelkező versenytársai több forgalmat kapnak.

Szerencsére honlapjaink html5 szabvány szerint készülnek, reszponzív dizájnal. A  gyártás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a Google mobile first indexelésének megfelelő legyen, ezáltal garantáljuk, hogy weboldalát lehető legtöbben találják meg.  Ha régi/ nem mobil eszköz optimalizált weboldallal rendelkezik akkor most érdemes lecserélnie kedvező ajánlatunk keretében!

MOBIL-ESZKÖZ BARÁT HONLAP ÁTÁLLÁSI HATÁRIDŐ

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kevesebbe kerül, mint hinné

A piacon rengeteg honlapkészítő szolgáltatás várja de ezek nagy része vagy elérhetetlen áron vagy olcsón ugyan, kétes minőséget kínál és nincs garancia arra, hogy el is készül. A digitális technológia segítségével két héten belül gyártunk kiválló minőségű honlapot valóban megfizethető áron, mert hiszünk a korrekt üzletben!

Készen áll, hogy briliáns honlapja legyen?

Lépjünk kapcsolatba!

    Kérem jelölje be melyik csomagot szeretné megrendelni. Ha egyedi fejlesztési kérése van vagy kérdése munkatársunk segít önnek megválaszolni telefonon.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.