MARKETING MAGIC ÜGYNÖKSÉG

kampányok növekedésre hangolva

A tudást nem csak oktatóanyagainkba öntjük hanem napi szinten alkalmazzuk, hogy még többet tudjunk. Mivel foglalkozunk? Teljes körű digitális marketing stratégia alkotás. Online marketing tanácsadás. Adatvezérelt digitális kampányok kivitelezése. Segítünk kiválasztani az online marketing eszközeidet és feljavítjuk a meglévő csatornáid. A legújabb technikákkal segítünk, hogy megelőzd a konkurenciád. ‘Kampány üzemeltetés’ helyett garantáltan növekedési szemlélettel javítjuk az online marketinged megtérülését és a hatékonyságát.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Prémium kategóriás ügynökségi szolgáltatás

Kevés ügyféllel dolgozunk, hogy több figyelmet adjunk a Te cégednek.

Adatvezérelt kampányok

Mellébeszélés helyett számokkal igazoljuk az eredményeket és csak az adatoknak hiszünk.

Holisztikus szemlélet

Rendszerben kezeljük a marketing gépezeted és csak egyetlen kampány megrendelése esetén is összehangoljuk a többi marketing és értékesítési csatornáiddal.

MILYEN MÓDSZEREKKEL EMELJÜK MAGASBA A MARKETINGED?

Mindig azt a vezér elvet követjük, hogy fejlődjön a vállalatod az online marketinggel. Kevés marketing befektetés mellett termelünk hasznot a kiválasztott ország viszonyaira alkalmazva. Elemezzük a megvalósíthatóságot és a kivitelezés költségét és a legjobb megoldással dolgozunk.
A direkt kampányok esetében a közvetlen amennyiben az indokolt a megtérülési ráta alapján dolgozunk, hogy a büdzsédből a legtöbb nyereséget hozzuk ki.
A marketing kampányaink során kiemelten nagy szerepet kap az adatok elemzése a további optimalizációhoz. Erősen marketing zajos környezetben  pedig folyamatos analitikával segítünk a digitális marketing csatornáidat optimalizálni és kiválasztani.

SZOLGÁLTATÁSAINK

GOOGLE ADS

Keresőhálózati, display, remarketing hirdetések. Teljes Ads fiók építése és üzemeltetése. Webáruházaknak speciális cél ROAS és ROI alapján. Havi jelentéssel és magas óraszámú optimalizálással.

FACEBOOK MARKETING

Hirdetési kampányok tervezése kivitelezése és felügyelete. Igény szerint összehangolva Ads hirdetésekkel. Célcsoportra és iparágra készített Facebook tartalmak készítése. Aktív csoportkezelés és elköteleződés javítás.

AUTOMATIZÁLÁS

Intelligens hírlevél küldési rendszer tervezése és kivitelezése kapcsolva chatrobot tartalom stratégiával. Automatizációk elkészítése tartalmakkal és folyamatos split tesztelés majd optimalizálás. Meglévő automaták auditja és tanácsadás.

VIDEÓMARKETING

Üzleti videócsatorna építés, tanácsadás. Teljes tartalom menedzsment kidolgozás. Videótartalmak gyártása. Videóhirdetések készítése és videókampányok üzemeltetése. (Youtube és Facebook)

WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Hivatalos partnerünkkel a HappyDev-al szorosan együttműködve segítünk olyan honlapot webshopot készíteni számodra amely minden online marketing kihívásnak és az üzleti céljaidnak maximálisan megfelel.

KONVERZIÓ OPTIMALIZÁLÁS

Meglévő honlapod webáruházad forgalmának és az oldalon töltött aktivitások alapos elemzése. Konverzió optimalizálási javaslatok kidolgozása és igény szerint kivitelezése. Hosszú távon teszteléses CRO projektek kivitelezése.

LANDOLÓ OLDAL KÉSZÍTÉS

Interaktív landoló oldalak, microsite-ok készítése online marketing kampányokhoz. Grafikai tervezés és tanácsadás. Minden landoló oldalt kereső motor barát. A maximális teljesítményhez és konverzió optimalizáláshoz kulcs mutatókat adunk. 

TARTALOMMARKETING

Kontent marketing stratégia és menedzsment kidolgozás. Blog, videó, közösségi, hírlevél tartalmak készítése. Buyer personák kidolgozása, tanácsadás. Meglévő tartalommarketing csatornák javítása seo sem  alapján. Vállalati anyagok javítása tartalommarketing alapján (árajánlatok, brossúra, weblap, stb)

SEO

Kulcsszóelemzés, tanácsadás. on-page- elemek javítása, off-page keresőoptimalizálás partnerkampány tanácsadással. Technikai seo, tartalommarketing tanácsadással és weboldal elemzés javítás.

INFLUENCER MARKETING

Véleményvezér marketing stratégia kialakítása. Influencer CRM rendszer kiépítése. Kapcsolattartás a véleményvezérekkel és promóciók, kampányok teljeskörű lebonyolítása.

KULCSRAKÉSZ KAMPÁNY

Szezonális kampányok a forgalom növelésére. Az instant kampányok tartalmazhatnak bannereket, Ads, Facebook, hírlevél, videó hirdetéseket landoló oldal szöveget, szabályzatot grafikát. Csak elmondod mi legyen az ajánlat és beindul a kampány gépezet!

GROWTH HACK

Vállalkozások növekedési pályára állítása masszív méréssel és variábilis mószuerekkel. Termék szolgáltatás validációja stratégia kialakítása és csatornák tesztelése mellett kiemelkedően magas munkaóra számban optimalizálás

SPECIÁLIS SZOLGÁLTATÁSAINK

KÖRMARKETINGES

 

Szeretnéd, ha a marketingedet egy senior szintű szakember vezetné? Pályakezdőket vagy csak menedzsereket alkalmazol a marketing feladatokra? Te magad csinálod a vállalat marketingjét de jó lenne egy marketing vezetői asszisztencia? Még nem tudod kigazdálkodni egy profi marketinges nettó 500.000-1.000 000 Ft-os fizetését?

A körmarketinges szolgáltatást Neked találtuk ki. Profi szakember végzi az operatív marketing és digitális marketing tevékenységeket, ellenőrzi a munkádat vagy a marketinges feladatokkal megbízott alkalmazottaid, webkontenteseket esetleg téged. Olyan mintha egy  felvennél egy gyakorlott szakembert a csapatod élére de mindezt töredékáron.

Bízz meg minket és ellátjuk a tervezés, ellenőrzéssel és optimalizálással kapcsolatos operatív feladatokat és segítünk a kivitelezésben.

MARKETING INKUBÁTOR

 

Megakadt a céged a fejlődésben? Szeretnéd a digitális marketingedet magasabb szintre emelni? Előnyös lenne számodra, ha profi szakember fejlesztené profi szintre az online marketinged?

A marketing inkubátor egy olyan exkluzív program amely agilis módszereken alapul. Tartalmaz online marketing auditot ahol az utolsó szögig megvizsgáljuk, hogyan működhetne jobban a marketing gépezeted. A feladatokat a céljaidhoz igazítva priorizáljuk. Az értékesítés, üzletfejlesztés és az online marketingedet is egységesen átnézzük.

Az eredmények alapján elkészítünk egy negyedéves programot (sprint) amivel a passzív és az aktív digitális marketing eszközeidet tudjuk rendbe rakni és minden más területet ami a fejlődéshez szükséges.

Sőt! Igény szerint be is tanítjuk Neked vagy alkalmazottaidnak a marketing eszközök használatát. Folyamatos konzultációban segítjük a megvalósulást vagy mi magunk készítjük el a feladatokat.

A program végén együtt ellenőrizzük az eredményeket. Majd akár jöhet a következő negyedéves szakasz…Növeszd a az online marketinged sikerét velünk!

HOGYAN VEHETED IGÉNYBE?

1. Ha még nincs konkrét megbízási ötleted akkor konzultálunk a célokról és az eszközökről. Együtt megtervezzük az online marketinged és kiválasztjuk a kampányaidhoz szükséges eszközöket.

2. Ha van már konkrét elképzelésed vagy marketing terved akkor az eszközökre kijelöljük a célokat büdzséket és elindítjuk a kampányt.

3. Havi szinten jelentünk a kampányokról és összefoglaljuk az eredményeket.

GARANTÁLJUK

Bízd profikra a digitális marketinged. Csak kevés ügyféllel dolgozunk, hogy a lehető legtöbb munkaórát tudjuk befektetni a Te marketingedre. Ha mégis elégedetlen vagy a szolgáltatásainkkal akkor visszafizetjük az elvégzett munka árát.

MENNYIBE KERÜL?

Hiszünk a méltányos kereskedésben (fair trade) ezért az árképzés során ez a tisztességi kódexünk:

A pontos válaszhoz konzultálunk, hogy megtudjuk a sikereidhez milyen marketing fejlesztés szükséges és milyen eszközöket kell bevetni és milyen intenzitással.

Hozzávetőlegesen egy egyszerű kampánykezelés 40-80 ezer forint havi költségről indul. A marketing fejlesztési projektjeink pedig átlagosan 300 ezer forinttól elérhetőek. 

A marketing eszközeidet és projektjeidet úgy választjuk meg, hogy az adott bevételi céljaidhoz igazodjon. Tehát nem tukmálunk rád olyan digitális marketing eszközöket  ami alig szolgálja a látható bevétel szerzést vagy a góljaidat.

Az árainkat úgy képezzük, hogy a vállalaltodnak biztosan beleférjen a marketing büdzséjébe és kedvező legyen a piaci ajánlatokhoz képest.  Nagyobb megrendelés esetén komoly kedvezményekkel jutalmazzuk a céged.

Ne feledd, mi növekedési pályában gondolkodunk ezért azon vagyunk, hogy a leghatékonyabb legyen az online marketing aktivitásod a legkisebb költség mellett.

KIEMELT PARTNEREINK:

ISMERJÜK MEG EGYMÁST

Csak nyersz mert gazdagabb leszel egy pontosabb ajánlattal vagy konzultációval. Ha nem keresel akkor elveszted annak a lehetőségét, hogy egy profi ügynökség korrekt megoldásokat nyújtson Neked. Minden kötelezettségtől mentesen foglalkozunk Veled és a cégeddel.

Töltsd ki ezt az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot.

Adatkezelési jóváhagyásodra van szükség

14 + 4 =

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}