HA KELL EGY SZIKRA AZ ONLINE MARKETINGEDHEZ

Marketing Magic konzultáció
A digitális marketing világa tele van lehetőségekkel és legalább annyi csapdával is.  Ha kevésbé értesz hozzá akkor egy pénznyelő kalap, ha jó kezekbe kerül akkor bevételt hozó varázslat. Egy vállalkozásban pedig nagyon kevés az idő minden marketing csatorna trükkjeit megismerni és hatékonyan alkalmazni. Ilyenkor jól jön, ha egy szakértő aki egy csapásra képes felderíteni a marketinged problémás gócpontjait és használható tanácsokkal ellátni, hogy a marketing gépezeted valóban bevételt termeljen. Mindezzel időt és pénzt spórolsz meg. A marketing piac kuruzslói  és önjelölt boszorkányai helyett válassz valódi partnert a marketinged sikeréhez.

VAJÁKOSOK HELYETT ÉN SEGÍTEK NEKED

Balogh Tamás vagyok full stack online marketinges és a Marketing Magic tudásanyagok szerzője. Az oktatóanyagok mellett nagyjából 250 kampányt jegyzek és most is aktívan foglalkozom a kampányok kivitelezésével tehát napi szintű tudással rendelkezem a legtöbb területen. Ez gyakorlati tudás amelyet a legkülönfélébb iparágak hirdetéseivel és marketing stratégiájának felépítésével szereztem.

 

A tanácsadás során fontosnak tartom, hogy az elméleti és tapasztalati tudás átadása mellett figyelembe vegyem a cégedben a marketingre fordítható időt és költést is. Tehát gyakorlatias ismeretekkel és azonnal használható ötletekkel vagy megoldásokkal látlak el.

 

Hiszek benne, hogy a digitális marketing páratlan eszközei minden vállalkozás számára elérhetőek ezért elkötelezett vagyok a minőségi konzultáció és kivitelezés mellett.

MIBEN MÁS A KONZULTÁCIÓM?

A piacion található ügynökségek és szakértők általában egyetlen módszerrel foglalkoznak. Sajnos sokan egyetlen eszköztől és csatornától várják a csodát.

 

Ha a könyveimet olvastad akkor tudod, hogy az online marketing sikere akkor működik, ha több eszközt használsz és mindig rendszerben gondolkodsz.

 

Éppen ezért én a teljes marketing (az offline-t is) és értékesítési szerkezetedet is számításba veszem amikor csak egyetlen digitális marketing csatornádnál jelentkezik a probléma vagy csak egyetlen csatornát  szeretnél felfuttatni. Ez jelenti azt, hogy holisztikus szemléletű mind a kivitelezés és a tanácsadás is nálam.

MILYEN MÓDSZEREKKEL DOLGOZOK

GROWTH HACK
Mindig azt a vezér elvet követem, hogy fejlődjön a vállalatod az online marketingeddel. Kevés marketing befektetés mellett termeljünk hasznot a kiválasztott ország viszonyaira alkalmazva. Elemezzük a megvalósíthatóságot és a kivitelezés költségét és az értékelés alapján legjobb megoldást javaslom.
MEGTÉRÜLÉS ALAPÚ SZEMLÉLET
Ha direkt kampányokat folytatsz és a bevételek növelése vagy a leadek számának növelése a cél akkor a megtérülési ráta alapú teljesítményjavításban tudok Neked segíteni, hogy a büdzsédből a legtöbb nyereséget hozzuk ki.
ANALITIKA
A konzultációkban kiemelt szerepet kap a pontos adatelemzés és a mérés amennyiben már meglévő marketing aktivitások javítása a cél. Az erősen ‘marketing zajos’ környezetben segítek a digitális marketing csatornáidat optimalizálni és kiválasztani a megfelelőt. Mi több, megmutatom, hogyan tudod a számokból kiolvasni a helyes irányt a sikereidhez.

MIKOR ÉRDEMES KONZULTÁCIÓT KÉRNED?

• Zavaros és még átláthatatlan a digitális marketinged

• Kevés a marketing csatornáid megtérülése

• Most kezded felépíteni vagy felturbózni az online marketinged

• Van egy speciális online marketing problémád

• Szeretnél tanulni egy szakértő által

• Ha olvastad az Online Marketing – Mesterstratégiák kezdőknek és haladóknak című könyvet és szeretnéd ha személyesen a Te cégedre alkalmaznánk pár dolgot

MIKOR NE VEDD IGÉNYBE A KONZULTÁCIÓT…

-> Ha alapvetően nem hiszel abban, hogy a Te cégedben vállalkozásodban szerepe van az online marketingnek.

-> Ha olyan apróbb-cseprőbb technikai problémával szeretnél megkeresni amelyet akár a hirdetési rendszerek és könyvek súgójából is megtudhatsz.

-> Ha még egyetlen Marketing Magic tudásanyagot sem láttál közelről. Az ingyenes könyv itt letölthető!

ÍGY ZAJLIK EGY KONZULTÁCIÓ

1. Megkérlek, hogy nagyvonalakban írd le a problémád vagy a  kérdéseid és ehhez küldök egy kérdéssort.

2. Az átküldött információk alapján már előre is felkészülök a beszélgetésre. A konzultáció EURÉKA csomag esetén telefonon vagy Skype-on történik.

3. A konzultáció után a főbb információkat összefoglalom neked és amennyiben maradt még tisztázatlan pont az levélben segítek megérteni.

KONZULTÁCIÓS CSOMAGOK

GARANTÁLOM A KONZULTÁCIÓ MINŐSÉGÉT

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

A minőségi tanácsadást éppúgy fontosnak tartom mint a minőségi tudásanyagokat. Ha nem vagy elégedett a konzultációval és nem tudtad a marketingben hasznosítani akkor visszafizetem Neked a konzultáció árát feltéve, ha részletesen megindokolod Nekem az okát, hogy tovább tudjam fejleszteni.

KIEMELT PARTNEREINK:

ISMERJÜK MEG EGYMÁST

Csak nyersz mert gazdagabb leszel egy szakvéleménnyel. Ha nem keresel akkor elveszted annak a lehetőségét, hogy egy profi marketinges  korrekt megoldás ötleteket nyújtson Neked. Minden kötelezettségtől mentesen foglalkozunk Veled és a cégeddel.

Töltsd ki ezt az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot.

Adatkezelési jóváhagyásodra van szükség

8 + 3 =

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}