fbpx
A spamek idegesítőek és a spamek kártékonyak mert lebénítják a levelező rendszereket és értékes időt rabolnak el tőled. Itt az idő, hogy egy jobb és levélszemét mentesebb világot építsünk.
A kutyaharapást szőrével érdemes gyógyítani, ugyanígy a kéretlen levelek ellen is lehet hírlevéllel védekezni.

Levélszemét ellen hírlevéllel???

Pontosan! Ha profi email marketinget vagy automatizált hírlevél kampányokat folytatsz akkor hozzájárulsz ahhoz, hogy az olvasók őket érdeklő izgalmas történeteket és ajánlatokat kapjanak ne pedig éretlen és szájbarágós reklámokat.  

 A tudásanyagaimban lépésről lépésre megmutatom, hogyan tudsz etikusan kiváló minőségű adatbázist építeni és ellenálhatatlan hírleveleket készíteni. Hogyan tudod a leiratkozásokat a minimumra redukálni. Hogyan lesznek elégedett követőid és vásárlóid a feliratkozóidból.

Sőt! Az automatizált hírlevél küldő mestertaktikákkal pedig a 21. század egyik marketing nagyágyúját is magabiztosan tudod bevételszerzésre fordítani.

Tedd Te is jobbá a digitális világot azzal, hogy béna adatbázosokra küldött kéretlen levelek helyett minőségi marketing anyagokat küldesz aktív érdeklődőknek.

Mi az spam ellenes világnap?
A ‘spam’ megnevezést kapta a kéretlen levél vagy levélszemét vagy bármilyen digitális csatornán átadott kéretlen reklám. A ‘Spam’ eredetileg egy rossz minőségű löncshús készítmény fantázianeve volt az ötvenes években.

 A felmérések szerint a világ e-mail forgalmának 86 százaléka kéretlen levélüzenetekből áll. A legtöbbjüket a mára kifejlett levelezőrendszerek kiszűrik de örök probléma a felhasználóknak.

 Spameket több módszerrel is lehet kiküldeni. Az egyik, hogy illegális úton szerzett adatbázisokra engednek ilyen levelet a másik, hogy ‘brute force’ módszerrel egy szoftver kitalál különböző email címeket és találomra szórja azokat.

 Minden hírlevél vagy reklámanyag kiküldéséhez előzetes hozzájárulás szükséges hiszen itt reklámcélú adatkezelés történik. Minden más megoldás tiltott a GDPR irányelveinek megfelelően.

 A stop spam napja 2019.június 23. Ezzel a nappal szeretnék felhívni az informatikusok erre a digitális térben nagy problémákat okozó problémára az emberek figyelmét.

 A hírlevél marketing sarkalatos pontja, hogy a kereskedelmi célú üzenetek ne tűnjenek a levelező rendszerek és a felhasználók számára kéretlen tartalomnak és valóban hasznosak legyenek a feliratkozók számára. A spamek szűrése hatalmas kapacitást von-el és csökkenti a felhasználói élményt. Éppen ezért fontos, hogy marketingesként vagy hírlevelet alkalmazóként legális és önkéntes adatbázisra jó minőségű leveleket küldj amelyek valóban elégedettséget váltanak ki.

Összefogunk a spam elleni harcban?

%

kedvezmény

Én azzal segítem a közös munkánkat, hogy 50% kedvezményt biztosítok a Hírlevél és automatizált hírlevél – email marketing mesterkönyve című tudásanyagra 2019.06.23-ig. Másold ki az alábbi kódot és a megrendelésnél illeszd be. 

 

A kuponkod: ‘spammentes’.

A kupon csak eddig érvényes:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Rendeld meg most!

Hírlevél és automatizált hírlevél – email marketing mesterkönyve

Az email marketing töretlenül aratja a sikereket a marketingben. Az automatizált hírlevél küldő rendszerekkel pedig egy forradalmi marketing robot dolgozhat Neked. A hatékony hírlevél marketing kidolgozásában segít ez a könyv. Megmutatja  a vevőszerző hírlevél kialakítását, gyakorlati tanácsokkal lát el az adatbázis építéshez és kulcsrakész automatizáláshoz szükséges sablonokat ad amelyek már bizonyítottak mint profitszerző marketing módszerek. Az automatizálás rész pedig egyedülálló a tudásanyagok piacán. Könnyen emészthető formában gyakorlatias megközelítéssel. 140 oldal, digitális pdf formátum. Most 3 extra ajándékkal és 20% kedvezménnyel!

 

RENDELJ MOST 50% KEDVEZMÉNNYEL!