fbpx

Hirdetések magasiskolája – Kreatív szövegírás és vizuális reklámok

15 900 Ft

A mai hirdetési zajban kiemelten fontos, hogy hatékony reklámmal rendelkezz. Egy jól elkészített képes vagy szöveges hirdetés milliós bevételhez segíthet hozzá. Ez a könyv segít neked bombasztikus reklámokat készíteni úgy hogy figyelembe veszi a legtöbbet használt hirdetési rendszereket és több ezer kutatás és lefolytatott kampány eredményeit mutatja meg Neked a gyakorlatba ültetve. Készítsd el  profithozó hirdetéseidet lépésről lépésre és hintsd a varázsport a vásárlóidnak most. 50, oldal, pdf formátum. Most 3 extra ajándékkal és 20% kedvezménnyel!

Leírás

Mitől jó egy reklám? Hogyan tudok figyelmet kicsikarni? Hogyan tudom cselekvésre sarkallni a vásárlókat? Hogyan tudok eredményes hirdetéseket létrehozni? Grafikus nélkül is lehet ügyes képes reklámot készíteni? Mitől lesz ellenállhatatlan a reklámom?

A hirdetések a marketing gépezeted egyik legfontosabb elemei. Egy jól sikerült reklám mérhetően profitot hoz míg egy rosszul elkészített akár a márkádat is képes rombolni. Ez a könyv a legújabb kutatások eredményei és sok ezer kampány tapasztalata alapján készült. Tehát szerencsére nem Neked kell ‘kitesztelni’ a legjobb formát, hanem elegendő, ha a tudásanyag útmutatásai alapján elkészíted azokat.  Ez a könyv a sikeres hirdetésekhez szükséges ismeretek esszenciáját tartalmazza úgy, hogy azonnal alkalmazni tudod őket.

  • Gyakorlati tippekkel és trükkökkel ellátva
  • Kulcsrakész panelek
  • Forradalmi új ismeretekkel

A tudásanyag segítségével képes leszel arra, hogy konverziónövelő szöveges hirdetéseket készítsd vagy arra, hogy értő szemmel tudd felügyelni a kampányaidban szereplő reklámokat. A könyv segítségével képes leszel arra, hogy grafikai előismeretek nélkül is képes légy olyan vizuális hirdetéseket készíteni, amelyek segítenek az eladásban vagy a marketing üzenet átadásában.

Most három extra ajándékkal!

EXTRA 1:   Útravaló digitális marketing bűvészeknek – haladó mesterfogások és trükkök – ebook

A végső titkok amelyet csak több év alatt tudnál elsajátítani, hogy sikeres légy az online marketingben.

EXTRA 2 : Megtérülési ráta (ROI) számoló hirdetési csatornákhoz

Letölthető intelligens hirdetés kalkulációs és hirdetés megtérülési táblázat (ROI), mellyel garantáltan költséghatékony hirdetéseid lesznek.

EXTRA 3:  5% kedvezménykupon

Egy tudásanyag megvásárlása esetén 5% kedvezménykupon a következő tudásanyag megvásárlásához!

Minden Marketing Magic tudásanyag úgy készült, hogy azonnal a gyakorlatba tudd ültetni az ismereteket. Mert Neked a marketing gépezeted működéséhez használható, gyakorlatias tudásra van szükséged és néhány szemléletre.

Neked ajánlom ezt a tudásanyagot, ha már folytatsz kampányokat de szeretnéd a hirdetéseid teljesítményét látványosan növelni! Neked ajánlom ezt a tudásanyagot ha most kezdesz el az online marketinggel foglalkozni, mert a könyv specifikusan a digitális hirdetési rendszerekhez van szabva. Neked ajánlom ezt a könyvet, ha egyszerűen csak szeretnél kreatív és bevételt növelő hirdetéseket készíteni.

A Marketing Magic tudásanyagok prémium minőségben készülnek. A piacon található oktatóanyagokkal szemben több ezer valós kampány tapasztalatai alapján bevált praktikákat és módszereket tartalmaznak, ezért Neked csak alkalmaznod kell kísérletezgetés helyett.  A könyvsorozat a hogyant mutatja meg elsősorban a szemlélet mellett. Garantáltan kipróbált mestertippek és stratégiákat tartalmaz és mindezt a szórakoztató formában.

Miről lesz szó ebben a könyvben?

Hirdetés evolúció

Fordulat a marketingben

A hatékony hirdetés egy óra alatt

A hirdetésed célja

A sikeres hirdetés alap pillérei

Probléma felvetés és relevancia

Humor

Magyar nyelv és a reklámnyelv

Hogyan készíts hirdetési variációkat

Kulcsszó dús hirdetés

Heves cselekvés hirdetési példák

Kreatív hirdetési forma példák

Vicces hirdetési forma példák

Reklámszövegek a gyakorlatban

Titkos recept hirdetésekhez

Ezeket a hibákat kerüld el a hirdetéseidnél

Reklámzaj esetén

Képes hirdetések

Íme a titkos recept Mona Lisa mosolyához

Hipnotikus erejű képes hirdetések titkai

Vizuális figyelem alkalmazások

Bomba tippek a tökéletes képes hirdetéshez=

Szekvencia

Érdeklődési terület

További tippek a bombabiztos képhirdetéshez

Gyakorlati alkalmazás

50 oldal, pdf digitális formátum.

 

Jól hangzik? Mert az is! Vásárold meg a tudásanyagot 2018. november 29-ig 20% kedvezménnyel és a 3 extrával!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hirdetések magasiskolája – Kreatív szövegírás és vizuális reklámok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük